4e nestje Steffi

Geboren op 16 maart 2014

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Geboorte tijd

Beschikbaarheid

1 Bikimi's Boss Blue  Tabby 103 gram 14:40  Besproken
2 Bikimi's Ziggy ?point 114 gram 15.14 Besproken

Zondag 16 maart, ineens ging Steffi bij Cold en haar kittens in de mand liggen. Ja, de bevalling is aanstaande!! Maar oef dat is wel heel krap 2 volwassen poezen en 6 kittens in 1 mand en dan ook nog een bevalling, het lukte niet om ze gescheiden te houden. Daarom maar een paar kittens bij Cold bij Steffi gelegt om zo maar wat rust te creŽren voor de bevalling. Lang hoefde we niet te wachten het eerste kitten werd weliswaar in een stuit geboren, maar steffi had het kitten er zo uit en zonder 1 kick!! Steffi had daarna wel zoiets, doen jullie de rest maar, dus afgenaveld en droog gewreven en natuurlijk even gewogen. Daarna kwam al snel kitten 2, yeah een pointje (die hadden we nog niet ;p) we wisten dat Steffi point draagt maar dat is er nooit uitgekomen, nu dus wel. Eventjes geduld hebben en dan weten we wat voor point het is.

Maandag 17 maart, afgelopen nacht hebben wij Steffi en haar kids apart gehouden van Cold en haar kids. We wilde dat Steffi's kittens de eerste melk zelf kregen. Steffi wil graag naar Cold toe en hebben 1 grote mand gemaakt waar zowel Steffi met haar kids als Cold met haar kids in kunnen vertoeven.

Donderdag 20 maart, het gaat helemaal goed met Steffi en haar ukkies. Ondanks dat ze 5 dagen jonger zijn als de kittens van Cold doen ze niet onder aan de kittens van Cold. Onder voorbehoud zijn het allebei katertjes. 

Maandag 24 maart, we zijn nu een weekje oud en onze oogjes zijn nu ook open. Er is geen verschil te zien tussen ons en de kittens van Cold. 

Donderdag 3 april, we zijn nu een 2,5 weekjes oud en zijn afgelopen weekend samen met de kittens van Cold verhuisd van de slaapkamer naar de woonkamer. Ondanks dat wij 5 dagen jonger zijn dan de kittens van Cold houden wij ons goed staande tussen de 6 kittens van Cold.  Wij laten ons niet weg jagen en eigen de tepel op die wij willen!! Zo af en toe is het echt een "gevecht" om de tepels.

Woensdag 9 april, de afgelopen dagen zijn wij en ook de kittens van Cold, veel bewonderd en geknuffeld door potentiŽle nieuw personeel. Niet dat dat wij weten dat wij hier niet mogen blijven. Voor ons is inmiddels personeel gevonden waar wij lekker mogen gaan bankhangen over een aantal weekjes. 

Zondag 20 april, vandaag 5 weekjes oud!! Wat gaat het toch hard. Ondanks dat wij spelen, ravotten met de half broertjes en half zusje van ons..liggen wij toch graag saampjes te slapen. Onze namen zijn bekend maar of wij daar gaan luisteren dat zal de tijd gaan leren!!

Woensdag 23 april, we zijn ontsnapt, of te wel we zijn uit de bench geklommen!! De benches opgeruimd en de "speeltuin" gevuld met speelgoed.

Woensdag 30 april, het is feest!! We ravotten lekker door het huis, alles is leuk om mee te spelen!!

Zondag 11 mei, eindelijk een update!! Problemen met het uploaden van de website, maar het gaat goed met ons. We maken de boel hier lekker onveilig, wie zegt dat kittens gemiddeld 16 uur per dag slapen komt bij ons bedrogen uit!! Ze zullen wel bedoelen, we spelen 16 uur per dag en slapen 8 uur per dag. Drukke gezellige boel hier...

Zaterdag 24 mei, hoogste tijd voor een update!! Het gaat ontzettend goed met Ziggy en Boss. De eerste reis hebben ze ook al meegemaakt...reisdoel was de dierenarts. Ze vonden het wel erg spannend, gelukkig waren de mama's mee en die hebben Ziggy en Boss gerustgesteld. De dierenarts was super te vrede, knappe kittens (maar dat wisten we al) mooie gewichten en het zijn al echte mannen (lees beide balletjes waren al ingedaald). Sinds een paar dagen is ons speelterrein ook uitgebreid, me mogen nu ook achter vliegjes aanjagen in de tuin. Wat een pret!! Helaas gaat het niet goed met het uploaden van de foto's, we zullen de kitteneigenaren van het weekend een aantal foto's sturen.

Groeischema

Kitten foto's