3e nestje Steffi

Geboren op 4 april 2013

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Geboorte tijd

Beschikbaarheid

1 Bikimi's Lucky  Lilac  Tabby 135 gram 2.10 Besproken

Woensdag 3 april, Steffi is de hele nacht en dag onrustig geweest, zal de bevalling nu op dag 67 beginnen?                                                             

Donderdag 4 april, vannacht is Steffi bevallen van 1 flinke kitten kater van 135 gram. Zijn kleur is Lilac of Fawn tabby. Omdat Steffi er onrustig bleef zijn we toch nog maar even naar de dierenarts geweest met haar en de kleine. Gelukkig was alles goed.

Zaterdag 6 april, met de kleine man gaat alles goed, hij heeft niet 1 maar 4 moeders!! We zijn dan ook genoodzaakt om Steffi met de kleine als wij niet thuis zijn even apart te houden, want het kitten moet natuurlijk wel aan volle tepels zuigen.

Dinsdag 9 april, de kleine man groeit lekker, vanmorgen woog hij al 244 gram. We zijn vandaag met zijn opa, oma en vader wezen testen op HCM. Ze zijn allemaal weer vrijgetest.

Woensdag 10 april, de oogjes zijn bij mij open. Welkom grote wereld.

Zondag 28 april, wordt hoogste tijd voor een update, met de kleine uk gaat het goed. Hij is inmiddels 3 weken geweest en begint alles te ontdekken. Hij is ook erg zwaar voor zijn leeftijd en je zal bijna vergeten dat hij pas 3 weken is. Hij blijft meerdere moeders hebben wat wel een leuk gezicht is.

Dinsdag 7 mei, de kleine uk is geen kleine uk meer, inmiddels al 4 weken oud en groeit goed, nog steeds van de mama melk want het vaste voer vindt hij nog maar niks. 

Woensdag 26 juni, ja het wordt wel eens tijd voor een update!! Het is een groot nadeel om maar een nestje van 1 kitten te hebben want die loopt gewoon mee met de rest. Maar kleine uk is niet meer klein, hij weegt inmiddels ruim over de 1,8 kg. Het is een echte deugniet en hij daagt de grotere hier lekker uit. Voor hem hebben we inmiddels een warm huisje gevonden, begin juli gaat hij bij Onno & Renate wonen. 

Groeischema

Kitten foto's