2e nestje Steffi

Geboren op 27 april 2011

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Beschikbaarheid

1 Micha Blue Silver Tabby 124 gram Besproken
2 Minou Blue point 114 gram Besproken

Woensdag 27 april, Steffi was de gehele dag al onrustig maar na het avondeten kwamen de weeŽn toch echt goed. Het duurde wel eventjes voor het eerste kitten een Blue Silver Tabby kater ter wereld kwam nl. pas om 22:32. Op het blue point poesje hebben we daarna nog ruim een uur mogen wachten. Steffi is de gehele nacht nog onrustig geweest, daar er een stukje placenta was achter gebleven. Maar donderdag was ze alweer op en top moeder

Woensdag 4 mei, wij zijn al een weekje oud en onze oogjes zijn ook al open. We hebben een fantastische moeder en zijn dan ook al aardig gegroeid en wegen nu 280 en 270 gram.

Woensdag 11 mei, wij klimmen zelf al uit de mand en ze hebben voor ons maar een grotere veilige plaats gemaakt, waar we onbezorgd kunnen spelen. Over onze gewichten hoeven ze niet druk te maken.

Zaterdag 21 mei, er zijn al bakjes voor ons neergezet eentje met bruine dingen, die kan je lekker er uitslaan en soms ook op eten en het andere bakje daar worden wij nat van!!!!! We krijgen af en toe ook een schoteltje voorgezet met carnibest, dat moet lekker zijn tenminste als wij de andere poezen hier van zien eten, maar wij halen onze neus er voor op.

Dinsdag 7 juni, we hebben vandaag de vrijheid gekregen we mogen nu door het hele huis lopen en zijn dan ook op onderzoek uit. Onze gewichten 830 en 800 gram niet slecht voor nog geen 6 weken.

Zondag 19 juni, vandaag bezoek gehad voor het blue point meisje. Vanaf vandaag zal ze hopelijk naar de naar Minou gaan luisteren. Als ze oud genoeg is zal ze in Nijkerk gaan wonen.