1e nestje Steffi

Geboren op 9 september 2010

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Beschikbaarheid

1 Remi Lilac 129   gram Besproken
2 - Lilac 122   gram Overleden

Donderdag 9 september, vanmorgen toen we benenden kwamen hadden we "weer" een verrassing (waarom weer een verrassing bij Steffi was het tot vorige week toen we terug kwamen niet te zien dat ze zwanger was), in een mand lag onze Chocci & Steffi en 2 kittens. Ja 2 kittens, 1 kitten was nog nat en hebben hem nog droog gewreven maar helaas heeft hij het niet gered en het andere kitten (kater) was al helemaal op gedroogd. Wij zijn supertrots dat onze Steffi het helemaal alleen (waarschijnlijk met een klein beetje hulp van Chocci) gedaan heeft. Maar ook verdrietig dat 1 kitten het niet heeft gehaald. Wij hebben een oproep geplaatst bij Minams of er een wees/pleegkitten beschikbaar is om bij Steffi aan te leggen. Steffi heeft zoveel melk dat we bang zijn voor melkklier ontsteking. 

Het komt niet zovaak voor dat wij een kitten een naam gegeven, dat laten we graag over aan de nieuwe eigenaren, maar in dit geval, willen wij jullie graag voorstellen Bikimi's Remi.

Donderdag 16 september, ik ben al 1 weekje oud en heb mijn oogjes al open. Ook groei ik ontzettend hard 241 gram en mijn oma doet mij ook verzorgen.

Maandag 20 september, ik begin al aardig verwend te raken, ik ga al op mijn rugje liggen zodat ik lekker gekroeld kan worden op mijn buikje. Klein ben ik ook niet ik ben al 360 gram zwaar.

Maandag 27 september, ik begin al van alles te ontdekken, ik kan mijn eigen pootjes al wassen en ik ben al 510 gram. De familieleden bekommeren zich allemaal over mij, als mama eventjes de hort op is dan komt een pleegmama mij wel gezelschap houden.

Zondag 17 oktober, eindelijk weer eventjes een update, ik ben nu iets meer als 5 weekjes oud en ik begin eindelijk van het vaste voer te eten. Maar dan nog het liefst uit Miranda haar hand is toch lekkerder dan van een bordje zullen we dan maar zeggen!!! De bench hebben ze hier ook al opgeruimd voor mij, want ik wilde daar niet meer in, ik ben immers al groot!!! Na een weekje bijna stil gestaan te hebben, weeg ik vandaag toch 758 grammetjes. De  "oudere" speelkameraadjes worden af en toe wel eens een beetje moe van mij, hun staarten zijn nl. wel heel geweldig speelgoed.

Donderdag 4 november, ik ben vandaag al 8 weekjes oud en ja wat doet een kitten van 8 weken. Spelen, spelen en spelen, maar ook slapen. Mijn mama en de andere poezen hier in huis doen hun uiterste best om mij het naar mijn zin te maken. Ik laat mijn motortje ook graag horen en ik lig het liefst op mijn rug te slapen en dan is buikje friemelen toch wel erg lekker. Ik ben een lekker ventje die lekker eigenwijs is, zo vind ik brokjes niet mijn favoriete eten ik eet het liefst carnibest en groei daar lekker op ben dan ook al de 1,2 kg gepasseerd.

Maandag 15 november, ik ben een echte kroel doos en ik ben dan ook graag in de buurt van Wilco & Miranda. Ook de grote poezen in huis zijn niet veilig, vooral die staarten zijn zo geweldig om mee te spelen.

Zaterdag 20 november, vandaag zijn mijn nieuwe personeel mij wezen bewonderen. Ze waren helemaal weg van mij, maar ja dat kan toch ook niet anders. Ik (Remi) ga dan ook als ik oud genoeg ben (wijs word ik toch niet) bij Said en Saskia wonen. Ik krijg ook een vriendje ook een BKH hij is een blue point en zijn naam is Kian.

Zondag 21 november, ik heb de beste uitzicht, waarop nou ja op iets waar ik ook ooit ben uitgekomen. Ik zal het eventjes uitleggen. De grote speelvriendin/leeftijdsgenoot van mijn moeder is aan het bevallen. Zij heeft dan ook naast het personeel hier in huis ook een supporter van mij. Ik vind het allemaal reuze interessant... allemaal kleine bewegende dingen waar ik mee kan spelen.

Zondag 28 november, ik ben echt niet wijs, het vriest en ik wil toch graag met de grote poezenvrienden een frisse neus halen. Ik was toch wel weer snel binnen want het de kou deed toch een beetje pijn aan mijn pootjes. Het gaat voor de rest wel goed met mij, ben van de week voor de 2e keer ontwormd, ik vond het geen probleem ik lust alles. Een klein vreetzakje ben ik wel. Maar ik speel ook veel!!!! Dan moet je natuurlijk ook goed eten. Zo af en toe word ik ook op de weegschaal gezet, maar daar wil ik niet veel van hebben. Je gaat toch niet naar iemands gewicht vragen. Maar goed ik schaam me er niet voor en ik weeg  al ruim over de 1.7 kg.

Zondag 5 december, wat was het leuk van de week met de sneeuw, behalve sneeuwvlokjes vangen vond ik het wel erg leuk om mijn neus in de sneeuw te steken. Ik ben dan ook vaak buiten geweest samen met mama & Naomi. Voor de rest hebben ze hier ook 5 kleintjes van Lonka en dat is reuze interessant, maar ik vind ze ook wel een beetje eng, ze gaan nl. piepen als ik mijn neus in de mand steek. 

Donderdag 9 december, gisteren ben ik op bezoek geweest, de da was de bestemming. Ik was lekker rustig in de auto, maar bij de da heb ik wel eventjes laten weten dat ik een echte man al ben!!! Ik weeg over de 2 kilo en heb mij afgelopen week wel erg van de sneeuw genoten. Op het moment dat dit geschreven wordt lig ik lekker op schoot te spelen en te spinnen.

Donderdag 17 december, nog een paar daagjes genieten van Remi en dan is het tijd voor uitvliegen. Wat zal het een gemis zijn.

 

Foto's van mij