2e nestje NoŽl

Op zondag 29 oktober was het zover, NoŽl ging om 17.50 bij de kittens van Coco liggen en een uurtje later was het eerste kitten geboren. Ander half uur later kitten nummer 2 en toen werd het rustig nou ja qua weeŽn dan, NoŽl was onrustig en bleef onrustig de gehele nacht door. Maandagmorgen dierenarts gebeld en zijn daarom 9.30 naar toegegaan, echo gemaakt zitten nog 3 kittens in levend, de dierenarts en assistent zagen de hartjes kloppen, NoŽl heeft een spuitje wee opwekkers gekregen en wij hebben nog een spuitje meegekregen voor dat ze nog niet genoeg weeŽn kreeg. Weer thuis begonnen de weeŽn weer goed opgang te komen en om 10.45 was kitten nr. 3 er. Nu was het wachten om kitten nummer 4 en 5. Als deze voor half vier niet geboren waren werd door de dierenarts medisch ingrijpen noodzakelijk geacht. Aangezien er toch nog weeen waren hebben wij gewacht tot 's avonds 9 uur. Om 22.00 uur had NoŽl geen weeŽn meer, wij hebben lang rond gelopen met de vraag wanneer in te grijpen, maar nu was het de tijd vonden wij, i.o.m de dierenarts heeft er een keizersnede plaats gevonden want er moesten volgens de echo nog 2 kittens in zitten. Maar wat schepte onze verbazing toen NoŽl op de operatietafel lag, er zat helemaal geen kitten meer in. Helemaal verbaasd en teleurgesteld gingen wij naar huis met onze NoŽl en haar kindjes. Open gesnede voor niks... 

Geboren op 29 Oktober 2006

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Geboorte tijd

Beschikbaarheid

1 Misty Blue Tabby 92 gram 18.50 Besproken
2 Bowie   Blue Silver Tabby 64 gram 20.15 Besproken
3 Pebbles Blue Tabby 103 gram 10.45 Besproken

Dinsdag 31 oktober naar omstandigheden gaat het goed met NoŽl, ze is nog wel erg suf van de narcose. Met de kittens gaat het goed zijn goed aangekomen de afgelopen dag ondanks alles. 

Zaterdag 4 november, het gaat goed met NoŽl en haar kittens, gelukkig. De kittens groeien goed en drinken gelukkig allemaal bij NoŽl.

Maandag 6 november, de oogjes zijn open, welkom grote wereld

Dinsdag 7 november, met NoŽl naar de dierenarts geweest voor controle van haar wond, alles was dik in orde, gelukkig maar.

Dinsdag 13 november vandaag zijn wij alweer 2 weekjes oud en groeien als kool

Vrijdag 17 november, wij zijn de voerbak en de "ruimte" aan het verkennen

Maandag 20 november, wij zijn vandaag op reis geweest, zeg maar gerust op schoolreis, wij waren vandaag op visite bij groep 4.Lekker veel aandacht gehad en bewonderd.

Dinsdag 21 november, vanavond bezoek gehad van nieuw personeel, zij gaan voor een poes, zij konden nog geen beslissing nemen over welk van de poesjes wilde hebben. Daarom komen ze over 2 weekjes terug om te kijken welke het beste bij hun past.

Vrijdag 1 december, het gaat goed met de kittens, ze lopen lekker in de ren te spelen en te ravotten. Een van de drie komt er al wel eens uitzetten, maar de andere blijven nog keurig in de ren. 

Zondag 3 december, de beslissing is vandaag gevallen betreffende de poesjes, het lichte meisje qua kleur dan gaat wanneer ze 13 weekjes oud is bij Ellen & Neil wonen. 

Zaterdag 9 december, het gaat goed met ons, wij lopen lekker te spelen, te rennen, en te ravotten met elkaar.

Zondag 17 december, vandaag zijn ze ons wezen bewonderen, ik het katertje heb ook een warm nestje gevonden alleen voor ons zusje zijn wij nog opzoek naar een warm huisje. Voor de rest gaat het goed met ons.

Maandag 18 december ik het Bleu Silver Tabby katertje gaat vanaf vandaag als Bowie door het leven. Hopelijk ga ik naar deze naam luisteren, maar ja dat blijft afwachten ik blijf natuurlijk een kat.

Zondag 24 december, voor het laatste meisje hebben wij ook een warm huisje gevonden. Haar naam is Pebbles.

Vrijdag 29 december, wij zijn vandaag op reis geweest de bestemming was de dierenarts. Wij vonden het daar prachtig en vonden de spuitjes ook helemaal niet erg. De dierenarts was zeer te spreken over ons.

Maandag 1 januari wat was dat allemaal voor herrie vannacht om 00.00 uur, konden wij niet eens meer rustig slapen en wij zijn dan ook maar gewoon gaan spelen en ravotten tot de rust was wedergekeerd.

Donderdag 19 januari, tja wat moeten we zeggen, wij doen het lekker er is nog maar weinig veilig voor ons in huis. We spelen veel en slapen weinig.  

Vrijdag 20 januari, jippie wij zijn vandaag weer op reis geweest, ook dit keer was de bestemming de dierenarts. We hebben de 2e prik gekregen en zijn nog een keertje helemaal onderzocht. Ook dit keer was alles prima in orde.

Zaterdag 27 januari na lang wachten voor het nieuwe personeel is vandaag de dag aangebroken dat ze hun nieuwe aanwinst mee naar huis mogen nemen. Misty is verhuisd naar Helmond, Bowie naar Dordrecht en Pebbles naar Etten Leur. Wij wensen hun alle veel geluk en liefde met hun nieuwe huisgenoten.

 

Groeischema

Kitten foto's