5e nestje Cold

Geboren op 11 maart 2014

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Beschikbaarheid

1 Bikimi's Zazoe  Lilac point  86 gram Besproken
2 Bikimi's Balou  Lilac point   74 gram Besproken
3 Bikimi's Luca Lilac point  83 gram Besproken
4 Bikimi's Snowy White  Lilac point  95 gram Besproken
5 Bikimi's Mentos Air Lilac point   81 gram Besproken
6 Bikimi's Quindo Lilac point  119 gram Besproken

Dinsdag 11 maart, na twee dagen mekkerend rond te lopen is Cold  vandaag bevallen van 6 kittens. De bevalling ging voor haar doen vlot en binnen 5 uurtjes waren er maar liefts 6 kittens geboren. Het grootste nest ooit voor haar!!

Donderdag 13 maart, voor ons een rare ervaring want mevrouw Cold heeft altijd slagroom i.p.v. melk, maar deze keer heeft ze geen slagroom en ook haast geen melk!! We zijn de kittens dan ook aan het flessen. Gelukkig willen de kittens allemaal uit de fles drinken.

Maandag 17 maart, onze mama lijkt meer melk te hebben en daardoor kunnen wij wat met minder flesjes melk af. Van sommige kittens gaan de oogjes al open.

Donderdag 20 maart, het gaat goed met ons, de oogjes van alle kittens zijn open "Hallo grote wereld". Sinds maandag hebben wij 2 moeders en ook 2 speelkameraadjes bij ons erbij in de mand. Hierdoor hoeven wij niet meer de fles want komen nu genoeg aan nu we beschikking hebben tot 2 melkbarren!!

Onder voorbehoud zijn wij 5 katertjes en 1 poesje, maar daar wordt hier nog over gesteggeld!! Momenteel zit er een optie op 2 katertjes, dit is willekeurig aangegeven hierboven.

Donderdag 3 april, hoogste tijd voor een update. Sinds een weekje zijn wij van de slaapkamer verhuisd naar de woonkamer. De moeders moesten daar wel even aanwennen, maar na een dagje hadden ze er vrede mee. De ukkies zijn nu kleine moppies geworden, ze groeien goed en beginnen ook al te reageren op de stem. Zo lief!! Zijn aan het genieten van de moppies. 

Vrijdag 11 april, hoogste tijd voor een update van de moppies. Het gaat heel goed met ons, sinds deze week hebben wij wat meer ruimte gekregen. Ook krijgen wij sinds deze week lekkernijen voor geschoteld (lees Carnibest). Een aantal van ons snapte gelijk wat er mee gedaan moest worden en sommige snappen het nog niet maar die begrijpen wel wat er met het andere bakje (kittenbrokjes) gedaan moet worden. Conclusie we eten allemaal al zelfstandig, maar vinden mama melk toch ook nog wel errug lekker.

Zondag 20 april, het gaat zo ontzettend goed met ons. Wij beginnen van alles te ontdekken, beginnen al op de stem te reageren en sommige van ons beginnen ook al te spinnen. We worden ontzettend veel geknuffeld en bewonderd!! Een aantal hebben al een naam gekregen, maar of ze daar naar gaan luisteren, dat is nog maar de vraag.....het blijven natuurlijk katten. Voor 1 broertje zijn wij nog opzoek naar een warm huisje.

Woensdag 23 april, we zijn ontsnapt, of te wel we zijn uit de bench geklommen!! De benches opgeruimd en de "speeltuin" gevuld met speelgoed.

Woensdag 30 april, het is feest!! We ravotten lekker door het huis, alles is leuk om mee te spelen!!

Zondag 11 mei, eindelijk een update!! Problemen met het uploaden van de website, maar het gaat goed met ons. We maken de boel hier lekker onveilig, wie zegt dat kittens gemiddeld 16 uur per dag slapen komt bij ons bedrogen uit!! Ze zullen wel bedoelen, we spelen 16 uur per dag en slapen 8 uur per dag. Drukke gezellige boel hier...

Zaterdag 24 mei, ook van ons een update, dat werd ook de hoogste tijd!! Maar met 8 bengeltjes kom je tijd te kort. Maar wat gaat het toch goed met ons, wij hebben onze eerste autorit achter de rug, bestemming de dierenarts!! Niet allemaal vonden het daar even leuk, maar de dierenarts was super tevreden over ons. Ze vond het een prachtig nest, de jongens zijn al echte jongens want de balletjes waren allemaal al ingedaald. We hebben 2 prikjes gekregen, eentje voor de ship en de andere de vaccinatie.  Voor de rest gaat het super hier met ons, we ravotten wat af en we vinden het ravotten in de tuin ook zo ontzettend leuk vooral met de vliegjes en de bijtjes.

Groeischema

Kitten foto's