4e nestje Cold

Geboren op 11 oktober 2011

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Beschikbaarheid

1 Bikimi's Björn Lilac point  107 gram Beschikbaar
2 Bikimi's Agnetha Lilac point   86 gram Besproken
3 Bikimi's Benny Lilac point    90 gram Beschikbaar
4 Bikimi's Anni-Frid Lilac point  108 gram Besproken

Zaterdag 15 oktober, Cold loopt al de hele dag mekkerend achter mij Miranda aan. Het gaat gebeuren Cold gaat vandaag bevallen. Zijn benieuwd hoe lang ze dit keer er over gaat doen.

Zondag 16 oktober, Cold is gisteravond en vannacht bevallen van 4 kittens, alles is goed gegaan en hebben haar helemaal niet hoeven te helpen.

Dinsdag 18 oktober, met de kittens en mams gaat het goed. Omdat er tussen de kittens van Cold en Lonka maar een paar dagen zit is het bijna onmogelijk om 2 fotoboeken bij te houden, daarom wordt er maar 1 fotoboek gemaakt. 

Zondag 23 oktober, we zijn alweer een week oud en hebben de oogjes al open. Sinds zaterdag zijn wij verhuisd van de boven naar de woonkamer en liggen nu gezellig met de kittens van Lonka. het gaat goed met Cold en de kleintjes. De kittens groeien goed.

Zondag 30 oktober, ook met ons gaat het goed en kijken als lekker wijs de grote wereld in. Net zoals de kittens van Lonka worden wij goed verzorgd door beide moeders. Binnenkort komen er individuele foto's van ons op de site. Kunnen jullie gaan smullen.

Zaterdag 5 november, we zijn vandaag 3 weekjes oud en beginnen al van alles te ontdekken. We weten al dat we in elkaars pootjes kunnen bijten en weten ook steeds beter te vechten om een tepel bij een van onze moeders. Want ja wij zijn nog steeds "Duo Penotti" 2 kleuren in een bench.

 

Zaterdag 26 november, wat gaat het toch goed met ons. Wij hebben namen gekregen, of we daar gaan luisteren dat moet de tijd uitwijzen. Maar het klinkt wel als muziek in onze oren. We hebben nl. de namen gekregen van de band ABBA.

Zondag 18 december, met ons gaat het goed, zijn echte ijsbeertjes of zal dat door het tijd van het jaar komen. Net als de kittens van Lonka, ravotten wij sinds deze week door het hele huis. Niks is meer veilig hier in huis en zijn dan ook van alles aan het ontdekken. Wij helpen hier graag in huis!!! Maar dat is niet altijd even handig tenminste dat vind het personeel hier, we lopen ze dan lekker in de weg. 

Zondag 25 december, van de week zijn wij voor de eerste keer naar de dierenarts geweest. Wij vonden het daar heel gezellig en hebben de praktijk een beetje op zijn kop gezet en alles lopen ontdekken daar. Ze vond ons echte ijsbeertjes. Voor 2 broertjes zijn wij nog op zoek naar een warmhuisje.

 

Groeischema

Kitten foto's