3e nestje Cold

Geboren op 13 december 2010

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Beschikbaarheid

1   - Lilac point  101 gram Overleden
2 Bikimi's Lola Lilac point   108 gram Besproken
3 Bikimi's    Salvador Dali Lilac point   98 gram Besproken
4  - Lilac point   126 gram Overleden
5 Bikimi's    Meau Lilac point 102 gram

Besproken

Maandag 13 december,  na 2 dagen vol onrust en gemekker van Cold is Cold eindelijk bevallen van 5 kittens. Cold heeft het erg zwaar gehad. Het eerste kitten werd rond de klok van 16.00 uur geboren & kitten 5 werd pas om 20.00 uur geboren. Kitten 1 & 4 hadden het direct naar de geboorte erg zwaar, daar heeft Cold ook een uur lang op geperst. De mannekes hadden ook al in het vruchtwater gepoept en waren ontzettend benauwd, voor kitten 4 mocht alle ingrepen niet meer baten en is kort naar de geboorte overleden. Voor kitten 1 hadden wij goede hoop helaas is hij in de avond overleden. We hebben er 2 engeltjes bij.

Dinsdag 14 december, de 3 sneeuwvlokjes zijn vannacht goed aangekomen & Cold begint ook weer rustig bij de kleintjes te liggen.

Donderdag 16 december, met Cold & de kleintjes gaat het goed, ze liggen lekker rustig bij ons in de slaapkamer. De kittens groeien goed. Van de week hebben wij een kleintje van Lonka bij Cold gelegd. Cold had nl. van die opgezette melkklieren dat er maar eerst wat druk vanaf moest.

Zondag 19 december, het gaat goed met ons, mama heeft slagroom en daardoor groeien wij hard. Onze oogjes gaan ook al langzaam open.

Vrijdag 24 december, sinds dinsdag zijn wij verhuisd van de slaapkamer naar de woonkamer, gezellig allemaal beneden. De oogjes van de kittens zijn allemaal open en ze beginnen al een beetje op ons te reageren.

Dinsdag 28 december, het gaat goed met ons, wij krijgen af en toe bezoek van de kittens van Lonka. Wij moeten dan zo af en toe dan ook de tepels van mama delen met de pralines van Lonka. Maar dat maakt niet uit, het is wel gezellig met hun in de mand.

Donderdag 30 december, nog eventjes een laatste update van dit jaar, met de kittens gaat het goed, groeien lekker en spelen al volop met de kittens van Lonka. Wij hebben dan ook besloten om een gezamenlijke fotoboek te maken van de kittens van Cold & Lonka, elke week zal er wel een individuele foto komen op de standaard link.

Vrijdag 7 januari, sinds 2 dagen komen wij zelf uit onze slaapplaats, we konden er wel uit maar wij hadden daar nog niet zo'n zin in. De kittens van Lonka kwamen daar ook  met ons spelen en slapen, dus ja waarom zal je dan ook. Het is een groot feest hier in huis. We worden goed in de gaten gehouden door onze moeders, als zij vinden dat wij te ver weggaan, worden wij op een vriendelijke manier teruggestuurd. Wij vinden het heel interessant als de grote vriendjes van ons carnibest krijgen, naast er doorheen te lopen snoepen wij er ook al een beetje van. Afgelopen woensdag hebben wij bezoek gehad, 1 van de meisjes gaat in lekker dichtbij in Huissen wonen. Wie van de 2 het wordt daar is nog geen beslissing overgenomen, maar we zijn dan ook nog klein.

Zondag 9 januari, gisteren zijn wij en de kittens van Lonka bewonderd en geknuffeld door Alex, Irma en hun 2 jongens. Een meisje gaat als ze oud genoeg bij hun wonen. En krijgt een mooie grote choc kater als speelkameraadje. 

Zondag 16 januari, wij zijn bijna 5 weekjes oud en doen het ontzettend goed, eten lekker van de carnibest en spelen en slapen gezellig met de kittens van Lonka. Vandaag is een poesje wegens persoonlijke omstandigheden weer beschikbaar gekomen. Wij zijn voor een zusje en broertje nog opzoek naar een warm huisje. 

Zaterdag 29 januari, het is de hoogste tijd voor een update, het gaat hier helemaal lekker bij ons. We groeien hard en spelen nog harder. Wij hebben afgelopen week Miranda lekker gezelschap gehouden toen ze ziek thuis was. Wij en zij vond dat wel erg gezellig. Vandaag zijn wij weer lekker bewonderd en geknuffeld door nieuw personeel. Zij hebben ook besloten welk meisje ze willen hebben.

Zondag 6 februari, wij zijn lekkere kroel kittens, als wij lekker willen liggen of een keertje doen slapen dan doen wij het graag op de bank. Met het gevolg dat de bank bezet is en er niemand bij kan zitten. Wij beginnen nu ook de krabpalen te ontdekken en weten wel hoe we naar boven moeten maar er af is toch nog een beetje eng. Zo eng, dat wij lekker aan het krijsen zijn om ons er af te halen. Wat natuurlijk ook gebeurd. 

 

 

Groeischema

Kitten foto's

Foto's kittens Lonka & Cold