1e nestje Cold Chocolat

Cold is bevallen van 5 point kittens

Geboren op 5 augustus 2007

 

Naam

Geslacht

Kleur

Geboorte gewicht

Geboorte tijd

 

1 Freddie Chocolat Point 108  gram 23.10 besproken
2 Bink Lilac Point 106  gram 23.40 besproken
3 Coco Chanel Chocolat Point   84 gram 23.55 besproken
4 Goulash Chocolat Point   99 gram 00.45

besproken

5

Toetje

Chocolat Point   103 gram 01.47

besproken

Zondag 5 augustus kwam Cold ons luidkeels miauwend en mekkerend wakker maken, Okť het gaat beginnen. Na een dag niet wetende waar ze zal gaan liggen (in de krabpaal uit de krabpaal) verloor ze om 22.00 uur de slijmprop. Wij hebben toen alles klaar gemaakt voor de bevalling en nacht want tja het zal wel een lange nacht gaan worden. Gelukkig hoefde wij niet zo heel lang te wachten voor dat de eerste persweeŽn om 22.30 zich aankondigde. Cold had het zwaar en ging de bench uit om in de krabpaal haar eerste kleintje ter wereld te brengen. In eerste instantie wilde ze daar niks van weten en hebben toen Chocci in de bench gelegd en het kitten erbij, Cold heeft wel de placenta opgegeten die wij lost gemaakt hadden van het kitten. Cold begon zich zelf eerst maar een goede wasbeurt te geven waarna wij haar bij haar kitten en Chocci hebben gelegd.

Bij kitten 2 had ze al minder veel minder moeite en heeft hem zelf gewassen en ontdaan van de placenta, kitten 3 die floepte er zo uit geen perswee gezien, bij kitten 4 & 5 had ze weer wat meer moeite maar ook daar hoefde wij niet bij te helpen.

Cold kan voor het eerst gaan moederen over haar eigen kinderen.

Donderdag 9 augustus het gaat goed met moeder Cold en de kids. Het zijn waarschijnlijk 3 katers en 2 poezen. Kitten 2 en 5 doen hun oogjes al open, ze willen schijnbaar niks missen van de grote wereld.

Maandag 20 augustus wij zijn alweer 2 weekjes oud en wij groeien lekker, onze mama is een goede mama en worden dan ook lekker schoongehouden.

Maandag 27 augustus wat beginnen wij toch al echte dondersteentjes te worden, wij proberen al van alles maar helaas (voor ons) lukt het ons nog niet. Vandaag hebben wij al aan de geweekte brokjes mogen proeven want ja onze tandjes zijn door en dan... Voor de rest is onze moeder een perfecte moeder en krijgen een strenge opvoeding van haar.

Zondag 2 september we zijn vandaag 4 weekjes oud en wat zijn wij toch kleine boefjes hoe klein wij ook zijn wij weten al precies wat wij moeten doen om aandacht te krijgen. De kattenbak hebben wij ook al ontdekt en weten ook al wat we er mee moeten doen. De bakjes met voer weten we ook al goed te vinden. Onze mama houdt ons nog erg in de gaten en door haar kunnen wij nog niet uit de ren.

Donderdag 6 september, wij zijn vandaag bewonderd door Jacobien & Frans wie dat waren daar kwamen wij snel achter. Zij kwamen speciaal voor ons nou ja voor 1 van ons en specifiek voor het mannelijke geslacht en het moest ook nog een choc point wezen. Wie van ons naar hun toegaat is nog niet duidelijk dat komt omdat zij de 2e keus hebben konden wij nog niet zeggen welke voor hun beschikbaar was, maar dat vonden ze niet erg want er zat toch zo weinig verschil tussen de katers. Conclusie 1 choc point  katertje verkocht en hij heeft de naam Goulash gekregen.

Zaterdag 8 september vandaag hebben wij heel veel bezoek gehad en zijn ook aan alle kanten bewonderd. Zonder dat wij (de Choc pointjes) er erg in hadden een naam gekregen van ons nieuwe personeel. Wij zouden dan ook moeten gaan luisteren (dat betwijfelen wij zeer) naar de volgende namen: Goulash, Freddie, Toetje & Coco Chanel.

Vrijdag 14 september wij hebben wat nieuws ontdekt deze week wij kunnen over het rekje heen klimmen. Met het gevolg dat wij graag achter alles aan lopen en/of rennen en wij heel veel ruimte hebben. Helaas voor Miranda willen wij nu niet meer rustig zitten voor de foto.

Maandag 24 september wij ontdekken van alles en groeien erg goed. Van het weekend mochten wij ook eventjes buitenspelen en dat was gaaf. Konden wij lekker achter blaadjes en vliegjes aanrennen.

Zondag 30 september 8 weekjes oud en wij groeien erg hard. Ons Lilac point broertje heeft nog geen warm huisje gevonden maar hij heeft vanaf vandaag wel een naam. Hij is de zwaarste van ons vijfjes en de eerste met alles en daarom heeft ons personeel hem Bink genoemd.

Woensdag 10 oktober, de webmaster (Miranda) is terug van vakantie en kan de website weer bijwerken. Miranda vond ons erg gegroeid de afgelopen 8 dagen, dat kan goed want we wegen bijna allemaal alweer een kilo. Gisteren mochten wij mee voor een ritje met de auto de bestemming was de dierenarts. De dierenarts heeft ons helemaal nagekeken en bewonderd en ons de eerste enting gegeven. Dat laatste vond alleen Toetje niet erg Bink, Goulash, Freddie & Coco-Chanel vonden dat wat minder. Zij hebben geen van alle last van de enting gehad en speelde en ravotten gelijk weer. 

Dinsdag 23 oktober wat hebben wij te vertellen, wij groeien goed en slapen nog steeds heel weinig. We maken het huis van boven tot beneden onveilig. Doen ook vaak een wedstrijdje wie het eerst op zolder is en weer terug in de woonkamer. Tevens hebben er ook een aantal van ons zwemles gehad in de vijver tja dat krijg je als je achter vallende blaadjes doet rennen. Wij weten het nog niet maar gaan al weer over 1,5 week verhuizen alleen voor onze grote broer Bink hebben ze nog geen warmhuisje gevonden dus bij deze, wie wil onze Bink in zijn/haar huisje opnemen.

Zondag 28 oktober, onze broertje Bink heeft ook een warm huisje gevonden hij gaat in Voorschoten wonen.

Zondag 4 november, vandaag zijn Freddie,Goulash & Toetje verhuisd naar hun nieuwe personeel wij wensen hun heel veel plezier en gezelligheid met hun nieuwe huisgenoot. Voor hun broertje Bink en zusje Coco-Chanel stond ook het koffertje klaar. Maar helaas hebben de potentiŽle nieuwe eigenaren hun op het laatste moment afgezegd en zijn wij dus voor hun weer opzoek naar een warm huisje.

Donderdag 8 november Leuk nieuws waar wij erg blij mij zijn, de broers Bink en Freddie worden as zondag weer met elkaar herenigd. Ze kunnen dan lekker het huis onveilig maken bij Richard, Elisabeth & Ianthe.

Zaterdag 11 november voor Coco-Chanel zijn vandaag veel aanvragen geweest Patrick & Hanneke zijn de gelukkige en die kwamen gelijk kijken naar de kleine meid. Ze waren gelijk smoorverliefd op haar en zij wilde haar heel graag hebben. Coco-Chanel die nu Kokos heet is op zondag 18 november verhuisd naar Venray.

Onze kittens hebben nu allemaal een warm huisje en vooral een huisje waar ze erg welkom zijn, wij wensen Bink, Freddie, Goulash, Toetje en Coco dan ook heel veel plezier met hun nieuwe personeel dit geldt natuurlijk ook andersom.

 

Groeischema

Kitten foto's